Workshop espresso

Hier doen we het volgende ?

  • Een introductie in de koffie ( groei, verwerking, …).
  • Een basis van de koffiekaart op basis van espresso
  • Afstellen van de espressomolen.
  • Hoe de juiste doorlooptijd bepalen
  • De espresso op smaak afstellen
  • Een correcte wijze hanteren in de workflow van het espressotoestel
  • De basis voor het opschuimen en afwerken van een correcte cappuccino
  • Espressospecials!

Hier laten we u zien hoe de bereidingen correct worden gemaakt, kan u zelf eens melk opstomen en een cappuccino of latté bereiden.

Vervolgens serveren we: espresso, machiatto, doppio, filterkoffie, cappuccino (flat white of latte)

De begeleidende versnaperingen zijn koekjes en snoepjes.

Espressospecials!

3u ter plaatse of half dagdeel

Deze activiteit is voor maximum 8 personen indien iedereen interactief participeerd.

Meer informatie
Of vrijblijvende offerte aanvragen

Inschrijven op

Nieuwsbrief